Ohjelmassa nyt

suora linkki kuunteluun http://www.radiofiskars.fi/radio/radio.php

klo 08.00 Kooste Fiskarsin kyläkeskustelusta. Mitä Fiskarsissa juuri nyt tapahtuu? Miksi asioiden pitää muuttua ja mihin muutokset johtavat?

Fiskarsin museon amanuenssi Lotta Friberg ja museolehtori Susanna Louneva päivittävät Pikku-Pässiveturin kuulumisia. Missä pässi on ja miten sen pelastamissuunnitelmat etenevät?

klo 08.16 Kyläseuran puheenvuorossa puhutaan myös junasta, mutta ei kuitenkaan pikkupässistä. Puheenjohtaja Pekka Palsanen

klo 08.27 Fiskars yhtiön Kari Selkälän puheenvuorossa tutustutaan suunnitteluvaiheessa olevan Ylä-Ruukin tulevaisuuteen.

klo 08.58 Mikä kuohuttaa eniten asukkaiden tunteita? Kyläkokouksen ja siitä tehdyn koosteen lopuksi Pekka Palsanen kiteyttää yleisökysymysten ja –kommenttien virittämän loppukeskustelun. Pitkään puhuttanut puomiaihe oli edelleen yksi keskustelun aiheista, mutta muutakin jutunjuurta oli. Kokouksen lopputulemaksi jäi, että keskustelu jatkukoon.

klo 09.34 Kansainvälinen taiteilijasymposium ISEAS vieraili Raaseporin yhteisöissä ja julkisissa tiloissa. Yhteisötaideprojektiin osallistunut fiskarslainen valokuvaaja Pipa Nikula keräsi tunnelmia taiteilijoilta ja tapahtuman järjestäjiltä.

klo 09.53 Henrin radiotunnin levyarvostelussa on kanadalaisen laulajan The Weekndin   toinen studioalbumi Beauty Behind the Madness

klo 12.00-00.00 ohjelma käynnistyy alusta klo 12.00, 16.00 ja 20.00

Musiikkivalinnat Sampo Wirkkala: James Brown, Get Up (I Feel Like Being A) Sex Machine; Beastie Boys, Intergalactic; Bob Marley & the Wailers, Get Up, Stand Up; Dennis CoffeyTheme From Black Belt Jones​​; Herbie Hancock – Doin’ It; A Tribe Called Quest, Vibes and Stuff; James Brown, Super Bad; The Propositions – Africana; A Tribe Called Quest The Hop

Vastaa