Ohjelmaluuppi 10.-19.11.2013

Luupin aluksi kirjailija Hannu Mäkelä kertoo kirjailijan työstä ja yöstä. Lohjan kirjastossa taltioidun alustuksen päätteeksi Mäkelä esittelee uutuuskirjansa Pushkinin enkeli. Kysy museolta –sarjassa selvitetään isovihan aikaa, jonka jälkeen kuullaan minkälainen on ollut J-P Peltosen reitti Fiskarsin ruukkiin.

Suora linkki ohjelmaan: www.radiofiskars.fi

klo 08.00 lähetys alkaa. Hannu Mäkelä: Kirjailijan työ ja yö.

klo 09.10 Kysy museolta –sarjassa Fiskarsin museon opas Johanna Ekman vie 1700-luvulle ja isovihan aikaan. Toimittaja Ella Hansen-Haug.

klo 09.29 Erityisesti sissipuukoistaan tunnettu J-P Peltonen muutti perheensä kanssa 1980-luvulla Fiskarsiin. Minkälainen on ollut hänen reittinsä ruukkiin, ja mitkä tekijät saivat hänet jäämään paikkakunnalle?

klo 10.00 luuppi alkaa alusta

Ohjelmien lomassa musiikkia.