Martti Anttilan kanssa kävelyllä

Taivaallisen-rauhan-aukio,-
THE SQUARE OF HEAV­ENLY PEACE
Taivaal­lisen rauhan aukio
Man­ali 1988
Martti Anttila

Valokuvaaja Martti Anttila on kuvannut pyhiinvaeltajien elämää Intian pyhillä joilla. Tänä vuonna tulee täyteen 30 vuotta valokuvaamista. Kävimme hänen kanssaan keväisellä kävelyretkellä kuuntelemassa jäidenlähdön ääniä Lohjanjärvellä ja keittelemässä chai-teetä huopamajassa. Anttila pohtii kävelemisen, kodin ja kodittomuuden merkitystä, kertoo ajatuksiaan  polkureitistöideasta, esillä olevasta valokuvanäyttelystään, tulevasta  taidehuutokaupasta sekä seuraavasta kuvausmatkastaan Intiaan.  Toimittanut Sami H.

INDIA STAND BY -valokuvanäyttely 8.4-4.5.2014.
Huutokauppa 4.5.2014 klo 14.
Jugendsali, Helsinki.
http://www.marttianttila.com/

 

Kävelyllä Martti Anttilan kanssa osa1

Kävelyllä Martti Anttilan kanssa osa2

Kävelyllä Martti Anttilan kanssa osa3

 

 

Vastaa

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.