Ohjelma 03.04.2014 alkaen

linkki radioon: www.radiofiskars.fi

suora linkki luuppiin: http://www.radiofiskars.fi/radio/radio.php

Ohjelmien lomassa kuultavan musiikin valinnut Heidi Launis

klo 08.00 Pekka Kainulainen on useilta eri taiteenaloilta tunnetuksi tullut karjalohjalainen taiteilija. Kävimme kuulemassa parhaillaan työn alla olevista sekä valmistuneista töistä, yhteistyöstä Iiris Pessan kanssa sekä taiteilijapariskunnan tulevista näyttelyistä sekä taidetapahtumista keväällä ja kesällä 2014. Toimittanut Sami H.

Pekka Kainulainen,Valkoinen peura,2013. Kuvaaja: Iiris Pessa
Pekka Kainulainen, Valkoinen peura, 2013. Kuvaaja: Iiris Pessa

klo 08.31 Helsingissä maaliskuussa järjestetty seminaari MEDIKALISAATIO EI OLE AINOA VAIHTOEHTO ! pohti suomalaista masennusta. radiofiskars taltioi tapahtuman luennot, ja lähettää niistä koosteita kevään mittaan. Ensimmäisenä puhujana kuullaan kuntoutusjohtaja, psykologi Aku Kopakkalaa teemalla Mielen hoito, hyötyä vai haittaa? Katsaus tutkimustietoon. Seminaarin järjestäjinä toimivat Katajamäen ekoyhteisön ns. parannusperintöhanke ; ”Sielun tiede? Wittgenstein, Freud ja neurotiede dialogissa” -tutkimusprojekti (Suomen akatemia); epävirallinen psykologikerho Psykologiliiton liepeillä sekä Maan ystävien yhteys maahan, metsiin ja alkuperäiskulttuureihin –toimintaryhmä.

klo 10.00 ja sitä seuraavina parillisina tasatunteina luuppi käynnistyy alusta aina keskiyölle asti.

Musiikissa: Matti Johannes Koivu; Uzva; Pekka Kainulainen; Dave Lindholm; Scandinavian Music Group; Rajaton; Nukketeatteri Sampo; Maarit; Wigwam

Ohjelmat kuunneltavissa myös arkistossa.

Vastaa

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.