Ohjelma alkaen 7.7.2014

suora linkki ohjelmaan: http://www.radiofiskars.fi/radio/radio.php

klo 08.00 radiofiskars kävi tutustumassa Pia Niemisen, Katarina Reuterin ja Suvi Heinon kanssa Pohjan uudistettuihin liiketiloihin. Ensimmäisenä vuorossa on Pohjan kyläkeskukseen avattu Delitukku, jossa paikan esittelyn lisäksi haastatellaan omistaja Jan Westmania. Saara Paatero-Burtsovilla on juuston ystäville iloisia uutisia.

klo 08.23 on vuorossa Fiskarsin Pesutupa eli Laundry ja

klo 08.30 Torikahvila

klo 08.39 Fiskarsin ruukissa matkataan tänä kesänä vuoden 1899 tunnelmiin ja kuullaan kiehtovimmat tarinat ruukin historiasta ja elämästä ruukin raitilla kulkien.

Tarinakierrosta vetävät paikalliset partiolippukunta Polariksen nuoret aikakauden mukaisissa asuissa. Esiintyjät vaihtuvat viikoittain, seuraavassa tarinoivat Linnea Kuusinen ja Max Garner.

Tarinakierroksen esitysajat ovat heinäkuussa to-su kello 12.15ja14.15, sadesäällä peruttu.

Elina Laihon käsikirjoittaman tarinan on ohjannut Anna Luhtasela.

klo 08.59 Pegasos on Minna Kauppisen uusi ekologinen parturikampaamo ja luontaishoitola Fiskarsin Veitsitehtaalla. Tavanomaisempien hoitojen lisäksi tarjolla on myös koko kehon vyöhyketerapiaa, meridiaaniterapiaa, kristallikivihoitoa sekä enkelivalotulkintaa. Seuraavassa haastattelussa Minna Kauppinen selventää mitä näiden hoitojen aikana tapahtuu.

klo 09. 17 Jo toista vuotta toiminnassa olevan palstapuutarha-kahvila Hasselgårdin Maija Toukolehto ja Anna Lassila kertovat yhteisöllisiä kuulumisia.

klo 09.29 Susku Kankare esittelee Billnäsiin perustamansa MokkoKaffen.

klo 09.41 Luupin lopuksi lähdetään Museokierrokselle Aurora Uusituvan matkassa. Kohteena on fiskarsin museon päärakennus. Yleisöopastuksia järjestetään museolla päivittäin koko kesän ajan sekä suomeksi, ruotsiksi että englanniksi. Opastus sisältyy pääsylipun hintaan. Nyt kuultava kooste yleisöopastuksesta on kuultavissa lyhentämättömänä radiofiskarsin arkistossa.

klo 10.00 ja parillisina tasatunteina luuppi käynnistyy alusta

Musiikkivalinnat Heidi Launis: Paula Koivuniemi ja Kerkko Koskinen, Kaj Chydenius ja Agit-Prop, Vuokko Hovatta, Otto Donner, Pepe Willberg, Siiri Nordin, Johanna Elina

Kaikki ohjelmat löytyvät myös radiofiskarsin arkistosta.

Vastaa

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.