radiofiskarsissa kuuluu

suora linkki kuunteluun http://www.radiofiskars.fi/radio/radio.php

klo 08.00 Fiskarslainen Anne Wirkkala kertoo mikä nahkurin ammatissa kiehtoo ja mihin sen pohtiminen ajatuksia kuljettaa? Sitä Lauri Heikkilä selvittää mallintamisen keinoin.

klo 08.36 Antskogissa Villa Taikan majoitusliikettä miehensä kanssa pitävä Raisa Kaipainen kertoo, miten totinen kaupunkilaistyttö löysi maailmalla elämänilon, tanssin ja värit. Haastattelija Suvi Heino.

klo 09.09 Villa Kiven tietokirjailijaillassa perehdyttiin Tove Janssonin elämään ja taiteeseen kirjailijavieraana olleen taidehistorioitsija ja tietokirjailija Tuula Karjalaisen avulla. Haastattelijana on Suomen tietokirjailijoiden Uudenmaan aluevastaava Eeva-Liisa Ryhänen. Kirjalijailta on kokonaisuudessaa kuultavissa radiofiskarsin arkistossa. Suora linkki kuunteluun http://www.radiofiskars.fi/2014/09/tuula-karjalainen-tove-jansson-tee-tyota-ja-rakasta/

klo 09.33 Lauri Heikkilä mallintaa kuvataiteilija Daniel Enckellin taiteen tekemisen prosessia.

Musiikkivalinnat Heidi Launis: Leslie Harrington Organ Band, Anki, John McGregor, Korpi Ensemble, Maria Ylipää, Asa Masa, Tuure Kilpeläinen feat. Yona, Anna Puu, Eva & Manu, Skip Zone, Tuomo

 

 

Vastaa

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.