nyt luupissa

Suora linkki kuunteluun http://www.radiofiskars.fi/radio/radio.php

klo 08.00 Alkuun lähetys Fiskarsissa järjestetystä Ajattelu on ilmaista -illasta, jossa alustajaksi saapui Helsingin Sanomien ulkomaantoimituksen esimies Sami Sillanpää. Aiheena oli ”Toisinajattelun hinta – havaintoja Kiinasta, nyky-Euroopasta, Venäjältä ja Hongkongista”. Juontajana toimittaja Helena Laatio.

klo 08.50 Keskustelua

suora linkki Ajattelu-iltaan http://www.radiofiskars.fi/2014/10/ajattelu-on-ilmaista-sami-sillanpaa-toisinajattelun-hinta/

klo 09.11 Turun kansainvälisillä kirjamessuilla vieraillaan Muusa ry:n seminaarissa ”Kirja kaupan päälle” Brändäyksestä ja kaupallisuudesta keskustelevat runoilija Heli Laaksonen, kirjailija Aki Ollikainen, kustannustoimittaja Jussi Tiihonen sekä tutkija Elsi Hyttinen. Tilaisuuden juontavat Muusa ry:n Iisa Tammisto ja Juha Väisänen.

suora linkki http://www.radiofiskars.fi/2014/10/turun-kirjamessut-mita-on-kirjailijuus-nykypaivan-markkinoilla/

klo 10.00-00.00 parillisina tasatunteina luuppi käynnistyy alusta

Tilaisuuksien taltioinnit löytyvät kokonaisuudessaan radiofiskarsin arkistosta.

Musiikkivalinnat Heidi Launis: Olli Ahvenlahti, Laura Airaksinen, Olli Kari, Olavi Uusivirta, Silvio, Toni Edelmann, Torvikollektiivi

Seuraavassa luupissa jatketaan Turun kirjamessuilla.

Mihin loppuu kirjallisuuden merkitys?” Pienkustantamo Turbatorin tilaisuudessa aiheesta keskustelevat kirjailija Sami Liuhto, kirjailija-kuvataiteilija Kari Kesäläinen sekä kustantaja ja kirjailija Harri Kumpulainen.

”Kirjoittamisen taide ja taito –paneelikeskustelu” Keskustelijoina jatko-opiskelija Emilia Karjula, tutkija Katja Keisala, tutkija Päivi Kosonen, kirjailijat Taina Kuuskorpi ja Iida Rauma. Keskustelua johtaa luovan kirjoittamien opettaja Petri Tamminen.

 

Vastaa

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.