Luupissa nyt

suora linkki kuunteluun http://www.radiofiskars.fi/radio/radio.php

klo 08.00 Fiskarsin Antiikkikahvilassa eduskuntavaaleihin valmistautuva Oskari Sundström kertoo kantansa yrittäjyyteen, ilmastonmuutokseen, fiskarslaisuuteen ym. Kuulemme myös kuka olisi hänen ehdokkaansa ellei saisi äänestää itseään tai omaa puoluettaan. Haastattelijana Suvi Heino

klo 08.29 Karjaan Kirjakekkereillä kirjailija Sirpa Kähkönen kertoo Graniittimiehen ja Kuopio-sarjan romaanien tekoon vaikuttaneista tosielämän tapahtumista, joissa tärkeää roolia esittävät niin Kähkösen isovanhemmat, Tammisaaressa 1930-luvulla toiminut pakkotyölaitos kuin idealistinen maailmankuva. Lopuksi Suomen PENin puheenjohtaja Sirpa Kähkönen puhuu maailman idealismin nykytilasta. Haastattelijana Pia-Maria Lehtola

klo 09.07 Kirjailija Taavi Soininvaara on kirjoissaan käsitellyt asioita ja tapahtumia, jotka teosten ilmestymisen jälkeen ovat myöhemmin maailmalla toteutuneet. Miten hän sen tekee? Haastattelussa Soininvaara paljastaa myös seuraavan trillerinsä käsittelevän muun muassa Isis-järjestöä. Haastattelijana Kirjakekkereillä Pia-Maria Lehtola

klo 09.29 Lasten- ja nuortenkirjailija Tuulia Aho kertoo urastaan ja teoksistaan Loppuun hän lausuu runoja vuoden 2014 kauneimmaksi lastenkirjaksi. valitusta teoksestaan Tähtienlaskijan runoja. Kirjan on kuvittanut Aino-Maija Metsola.

klo 10.00-00.00 parillisina tasatunteina luuppi käynnistyy alusta

Musiikkivalinnat Heidi Launis: The Slag Brick Project, Johanna Elina, Kriya, Jonna Tervomaa, Kuukumina, Veljekset Chydenius, Tapio Rautavaara, Las Chicas del Tango, Puppa J., Eija Ahvo, Teea Aarnio

Ohjelmat on kuultavissa myös radiofiskarsin arkistossa.

Vastaa

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.