Dariusz Leszczynski: Kännyköiden ja langattoman verkon terveysvaikutuksista

Fiskarsin Lukaalilla syyskuussa järjestetyssä tilaisuudessa maailman johtaviin mikroaaltosäteilyn biologisten vaikutusten tutkijoihin kuuluva Dariusz Leszczynski luennoi langattoman verkon terveysriskeistä.

Leszczynski on toiminut paitsi säteilyturvakeskuksen tutkimusprofessorina myös vierailevana professorina Swinburnen yliopistossa Australiassa ja Zhejiangin yliopistossa Kiinassa sekä apulaisprofessorina Harvardin yliopistossa USA:ssa. Hän on ollut kutsuttuna asiantuntijana kuultavana mm. USA:n senaatissa, Maailman terveysjärjestössä ja Kansainvälisessä syöväntutkimusjärjestössä.

Leszczynskin luennon järjesti raaseporilainen Lastemme tulevaisuus -ryhmä, joka koostuu joukosta langattomien verkkojen leviämisestä huolestuneita vanhempia ja opettajia. Illan koko taltiointi tulee arkistoon  myöhemmin.

Vastaa

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.