Ohjelmassa nyt

suora linkki kuunteluun http://www.radiofiskars.fi/radio/radio.php

klo 08.00 Fiskarslainen valokuvaaja Seppo Pailos kertoo Galleria Zebrassa lokakuussa esillä olevasta näyttelystään ”Heijastumia ja kerrostumia”. Mitä sellaista Espanjassa tapahtui, että lomamatkasta tulikin kuvausmatka? Toimittaja Suvi Heino.

klo 08.24 Tietokirjailija ja valokuvaaja Lasse Kylänpää toteutti haaveensa ja matkusti muuttolintujen reittejä katsomaan, mikä lintuja odottaa perillä? Matka on pitkä ja täynnä vaaroja ja vain murto-osa linnuista pääsee perille. Lisää aiheesta Kylänpään uudessa kirjassa Linnuntie, Maahenki, 2015.

klo 08.45 Fiskarslaisen kuvataiteilijan Piitu Nykoppin kirjoittama neulemallikirja ”Kerroksia” ilmestyi Tammen kustantamana syyskuun lopussa. Mitä kaikkea kirjan tekemiseen liittyi, mitkä ovat Piitun odotukset sen suhteen? Toimittaja Suvi Heino.

klo 09.08 Fiskarsin Lukaalilla syyskuussa järjestetyssä tilaisuudessa maailman johtaviin mikroaaltosäteilyn biologisten vaikutusten tutkijoihin kuuluva Dariusz Leszczynski luennoi langattoman verkon terveysriskeistä. Tämän koosteen lisäksi illan koko taltiointi tulee arkistoon.

klo 09.31 Tietokirjaviikolla Tieteiden Talolla Helsingissä Pekka Korhonen haastattelee filosofian lisensiaatti Jyrki Kalliota teemalla ”Mitä jokaisen tulisi tietää kungfutselaisuudesta ja miksi?” Voiko Mestari Kongin keskusteluista löytää apua esimerkiksi yhteiskuntasopimuksen tekoon? Mitä yhteistä on Väinämöisellä ja Mestari Kongilla?

klo 10.00-00.00 ohjelma alkaa alusta parillisina tasatunteina

Musiikin on valinnut Toni Uimonen: Jontti – Kaikki On Kujalla, Ismo Alanko Säätiö – Värityskirja, Pipar Sisar – Kuinka kauan meitä onkaan huijattu, Patti Smith – Smells Like Teen Spirit, Juno Reactor – Angels and Men, Uzva – Drontti I

Kaikki ohjelmat myös radiofiskarsin arkistossa.

Vastaa

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.