Ohjelmassa nyt

suora linkki kuunteluun http://www.radiofiskars.fi/radio/radio.php

klo 08.00 Snappertunassa sijaitsevan Malmbackan Miilunpolttajankylän rakentaja, isäntä, sysimestari Tom Österlund kertoo hiilimiilujen perinteestä, vuosittaisesta hiilenpoltosta sekä miilunpolttajan mökkikylän tarjonnasta. Toimittaja Anne Wirkkala

klo 08.32 Hankolainen kulttuuriryhmittymä Maailmanlopun kahvila vieraili viime vuonna Ajattelu on ilmaista –illassa, jolloin päätteeksi yleisö sai esittää omaa ohjelmaansa. Seuraavassa Pepe Lemettinen esittää runonsa Taiteen vuoksi.

klo 08.43 Fiskarslainen kouluttaja, valmentaja Kaija Pitkäniemi käynnistää ohjelmasarjan teemalla Itsensä tuntemisen ytimessä. Ensimmäisessä osassa kuullaan mitä itsetuntemus oikeastaan on?

klo 09.06 Yhteisötaideryhmä Cultura Mobila osallistuu tänä vuonna Tuli & Valo -festivaaliin Fiskarsissa. Lasten ohjaaja Anna Luhtasela, lapsiryhmän näyttelijä Iiris Söderblom ja lapsesta asti mukana ollut nuori näyttelijä Minja Nätti valottavat teosta Spoonfull – Lusikallinen ja kertovat omasta historiastaan Cultura Mobilassa. Haastattelija Anne Wirkkala

klo 09.26 Käsitetaiteilija JP Väisänen vieraili lokakuussa Ajattelu on ilmaista –tapahtumassa. Hänen teemansa oli Taide – ainoa asia jonka voi tehdä oikein. Alustuksen koosteessa Väisänen väittää ettei ajattelu ole ilmaista. Koko alustus ja sitä seurannut keskustelu on radiofiskarsin arkistossa.

klo 09.44 Runoilija Harri Hertell lukee otteita teoksestaan Kutsumme sitä kodiksi. Haastattelijana Tarleena Sammalkorpi. Taltiointi on Nuoren voiman liiton runononstopista vuodelta 2014

klo 10.00-00.00 ohjelma alkaa alusta parillisina tasatunteina

Musiikkivalinnat Ron Nordström: Uusi Fantasia: Fantasia, Cowboy Junkies: Murder, tonight, in the trailer park, Fabienne Delsol & The Bristols: Gonna cry, Ludella Black and The Masonics: Push button Geoff, Russian Red: The memory is cruel, Emiliana Torrini: Me and Armini, Huscy Rescue: Rainbow flows, Heidi Launis: Karhuja, Säkert!: Isarna, Holly Golightly & The Greenhornes: There is an end, Dillon: Hey Beau, Nouvelle Vague: LaLaLa

Kaikki ohjelmat myös radiofiskarsin arkistossa.

Vastaa

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.