TULOSSA

radiomasto

UUTTA:

Radiofiskars on käynnistänyt yhteistyön Viron ainoan suomalaista ohjelmaa lähettävän  SSS-radion kanssa. (Sibelius, sauna, sisu)

SSS-radion taajuus on 93,7 MHz, lisäksi se toimii netissä https://sss-radio.ee/. Kuulijoita sillä on yli 40:ssä maassa, kaupunkikohtaisesti lähetyksiä seurataan eniten Helsingissä, Tallinnassa, Turussa ja Tampereella.  Kuukaudessa SSS tavoittaa jopa 100 000 kuulijaa.

Radiofiskarsilla on perjantai-iltaisin ohjelma-aikaa klo 22.00-23.00, uusinta on sunnuntaina klo 11.00-12.00. SSS toivoo meiltä kulttuuri- ja taideohjelmia, lisäksi käsittelemme muun muassa ympäristö- ja luontoaiheita.

Nyt on ainutlaatuinen tilaisuus saada kuuluvuutta! Mikäli mielessänne on aiheita ja tekijöitä, niin ottakaa mielellään yhteyttä. Meiltä tulee laitteet, äänitys, editointi ym.

Esimerkiksi viime kesänä saimme taiteilijoiden ja taiteentuntijoiden tekemiä ohjelmia, jotka ovat saaneet paljon kiitosta. Olisi ilo saada vastaavanlaista ohjelmaa lisää.

 

OTTEITA TULEVASTA:

Arkistoetsivät – Arkivdetektiverna: Uudessa Arkistoetsivät-sarjassa kurkistetaan Pohjan paikallishistoriallisen arkiston uumeniin. Arkistonhoitaja Robert Louhimies, Fiskarsin museon työntekijät ja vapaaehtoiset vastaavat kuulijoiden kysymyksiin Fiskarsin ja Pohjan alueen historiasta ja ajankohtaisista museoon liittyvistä aiheista. Lähetä kysymyksesi tai ideasi suomeksi tai ruotsiksi osoitteeseen arkivet@fiskarsmuseum.fi

MarttaRadio: Fiskarin marttojen joulukuussa käynnistämä ohjelmasarja jatkuu. Sarjaa varten voit ehdottaa aiheita, joita martat tai martit voivat selvittää. Ehdotuksia voi kertoa martoille tai lähettää osoitteeseen info@radiofiskars.fi

www.radiofiskars.fi on vuodesta 2011 toiminut yhteisöllinen nettiradio, joka antaa äänen lähialueen ihmisille ja yrityksille lapsia unohtamatta. Kaikki saavat osallistua ohjelmien tekoon. Radio antaa välineet ja pienen opin.