Myrskyvaroitus – muusikot ilmastonmuutoksen torjumiseksi, osa viisi

myrskyvaroitusviisi
Helmikuun alussa Helsingin Musiikkitalolla käynnistettiin muusikoiden kampanja ilmastonmuutoksen torjumiseksi. Myrskyvaroitukseksi nimetyn kampanjan alkupuheenvuoroissa Ava Numminen yhdessä Maija Nuortevan ja Severi Koivusalon kanssa havainnollistaa, miten päästä ulos ajattelu- ja tunneloukuista. Heidän jälkeensa Hanna-Liisa Kangas (WWF) kertoo muun muassa vuosittain eri puolilla maailmaa järjestettävästä Earth Hour-tapahtumasta.

Myrskyvaroituksen käynnistäjät ovat Ava Numminen, Raimo Päiväläinen sekä Jouni Keronen.
Tilaisuuden muut puhujat ovat Pertti Salolainen (eduskunta), Jukka Uosukainen (ympäristöministeriö), Petteri Taalas (Ilmatieteen laitos) sekä Jouni Keronen (Fortum).
Tilaisuuden taltioi radiofiskars