Luuppi 20.-29.11.2013

Pohjan kirkonkylän kautta Fiskarsiin muuttaneet Paula Keskitalo ja Lauri Reenpää aloittavat radiofiskarsin tämänkertaisen luupin. Heidän jälkeensä vieraillaan toimittaja Simo Sulvan mukana Göteborgissa tapaamassa entistä fiskarsilaista Juli Apposta. Lisäksi luupissa kuullaan kesällä Makasiinissa vierailleen Black Mödernism -kokoonpanon Tuomas Timosen runoesitys, ja päätteeksi tulee uusintana kuvataiteilija Eeva Airaksisen haastattelu.

Suora linkki ohjelmaan: www.radiofiskars.fi

klo 08.00  Pohjan kirkonkylän kautta Fiskarsiin muuttaneet Paula Keskitalo ja Lauri Reenpää löysivät Villiruusun aikana, jolloin maallemuutto ei vielä ollut yleistä. Asukkaita kylässä oli  nykyistä vähemmän, mutta palvelutaso oli hyvä.  Haastattelussa kerrotaan muun muassa Ruukkiasunto-projektista, näyttelytoiminnan alkuvaiheista ja lopuksi saadaan kuulla muutama toivomus Fiskars-yhtiön suuntaan.

klo 08. 52   Simo Sulvan Göteborgissa tapaama entinen fiskarsilainen Juli Apponen kertoo matkastaan Fiskarsin kyläsaunaprojektista Göteborgin teatterielämään. Kuulemme myös hänen viimeisimmästä teatteriesityksestään, linkki traileriin http://vimeo.com/m/74617540 , identiteetin muutoksesta sekä pohdintoja tekemisen ja olemisen merkityksellisyydestä. Lisätietoa tanssiproduktiosta: http://atalante.org/projects/eva-ingemarsson-dansproduktion/

klo 09. 34 Nuoren Voiman Liitto järjesti kesällä Fiskarsissa kirjallista ohjelmaa kun Black Mödernism –kokoonpanon Tuomas Timonen, Eino Santanen ja Matti Kangaskoski esiintyivät Makasiinissa. Nyt vuorossa runoilija Tuomas Timonen.

klo 09.45   Kauniaisten mukavuudet taakseen jättänyt kuvataiteilija Eeva Airaksinen kertoo muun muassa miltä tuntuu syvenevässä syksyssä asua yksin isoa taloa.

klo 10.00 ja parillisina tasatunteina keskiyölle asti luuppi alkaa alusta

 

Ohjelmien lomassa musiikkia.