Pohjan kunnan entiset kunnanjohtajat Kalle Lindqvist ja Gretel Johansson keskustelevat

Kalle Lindqvist tuli Pohjan kunnanjohtajaksi vuonna 1969. Gretel Johannsson aloitti kunnansihteerinä vuonna 1971, ja siirtyi Lindqvistin jälkeen johtoon. Radiofiskarsille antamassaan haastattelussa Lindqvist ja Johansson muistelivat ja pohtivat kunnan menoa liki viidenkymmenen vuoden ajalta. Aiheita muun muassa: Minkälainen oli Pohja Kalle Lindqvistin tullessa kunnanjohtajaksi? Uuden kunnantalon rakentaminen ja Nordcenterin perustaminen. Minkälaisia reaktioita kuntalaiset osoittivat uudistuksiin? Kyläkokousten aloittaminen. Pienempiä uudistuksia kuten ambulanssin ja kirjastoauton hankkiminen. Eläkeläistalo Fiskarsiin. Ajatuksia johtamisesta. Ruukkiprojekti ja ensimmäiset taidenäyttelyt. Tunnelin taustaa. Muistoja johtamiskauden varrelta.

Ja mikä on Raasepori? Kysymykseen vastaa Pohjan entinen kunnanjohtaja ”Pohjan Kalle”, Lindqvist.

Vastaa

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.