Nyt radiossa

suora linkki kuunteluun http://www.radiofiskars.fi/radio/radio.php

klo 08.00 Helsinkiläistynyt kuvataiteilija Marja-Elina Uusitupa kertoo taiteen kuljettavan häntä entistä enemmän Suomen rajojen ulkopuolelle. Miltä Fiskarsin ruukki ja sen osuuskunta näyttävät kun molempiin on tullut hieman etäisyyttä?

klo 08.39 Kuudentoista Facesin jälkeen enää yksi on jäljellä. Elokuun 9.-10. Raaseporin linnanraunioilla kokoontuu Faces-juhlayleisö viimeistä kertaa monikulttuurisuuden ympärille, teemana on The Last Waltz. Festivaalijohtaja Börje Mattsson pohtii seuraavassa muun muassa monikulttuurisuuden muutosta 90-luvun lopulta tähän päivään. Haastattelijana Suvi Heino.

klo 09.08 Laulaja-lauluntekijä Laura Airaksiselle Faces on tullut tutuksi toimittajana, yleisönä sekä esiintyjänä. Mitä hän miettii monikulttuurisuudesta?

klo 09.24 Luupin lopuksi on kerätty kooste vuoden 2013 Facesistä. Paavo Liesinen haastattelee Dave Lindholmia, Ella Hansen-Haug selvittää Makanan taustoja, ja festariyleisö kertoo mietteitään.

klo 10.00 ja muina parillisina tasatunteina luuppi käynnistyy alusta

Musiikkivalinnat M-E Uusitupa, L Airaksinen ja S Heino: Diana Krall , Pepe Willberg, Atlético Kumpula, Rajaton, Emma Salokoski, Happy Faces, Puppa J, V.U.V 88, Dave Lindholm, Tuima

Ohjelmat on kuultavissa myös radiofiskarsin arkistossa, tosin ilman musiikkia

Lisätietoja: info@radiofiskars.fi

 

Vastaa

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.