mitä luupissa?

suora linkki kuunteluun http://www.radiofiskars.fi/radio/radio.php

klo 08.00 Kooste Sassi Design -perheyrityksen ensimmäisestä haastattelusta, joka vie meidät Fiskarsin kasarmiin tapaamaan yrityksen perustajia Leena Sassia, Kari Karlssonia ja muotoilija Kaj Sassia. Koko keskustelu on kuultavissa radiofiskarsin arkistossa. Haastattelun toinen osa kuullaan seuraavassa luupissa, ja silloin haastateltavana on muotoilija Kimmo Sassi. Haastattelijana Helena Laatio.

klo 08.27 Anne Wirkkala haastattelee Raaseporin Pohjassa työskentelevää kätilö Gun Khattabia.

klo 09.09 Fiskarslainen kouluttaja, valmentaja Kaija Pitkäniemi kertoo seuraavaksi muun muassa siitä, mistä elämäntapavalmennuksessa on kysymys. Suvi Heino ja Anne Wirkkala haastattelevat.

klo 09.40  Runoilija Kristiina Lähde lukee otteita kokoelmastaan Kuinka voisit minulta puuttua. Alkuun häntä haastattelee Tarleena Sammalkorpi. Taltiointi on Nuoren Voiman Liiton Helsingin kirjamessuilla järjestämästä runononstop-tapahtumasta.

klo 10.00 alkaen luuppi toistuu parillisina tasatunteina puoleen yöhön saakka.

Musiikkivalinnat Heidi Launis: Maria Gasolina, Jukka Gustavson ja Hoedown, Slag Brick Project, Johanna Iivanainen ja 1N, Tiiu Helinä, Kerkko Koskinen Kollektiivi, Ninni Poijärvi ja J.Karjalainen, Yona ja Kyösti Mäkimattila

Vastaa

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.