Ajattelu on ilmaista: Juha Hurme

Ohjaaja, kirjailija Juha Hurme päätti Fiskarsin Kuparipajassa järjestettyjen Ajattelu on ilmaista –iltojen kevätkauden teemalla Eläimet ja kosmos.

YLEISÖ KYSYY: Jos olisit Suomen diktaattori, mikä olisi hallitusohjelmasi? Voisiko olla hyvä kuningas, joka johtaisi kansaansa rakentavasti? Maailmassa on 7 miljardia ihmistä, joita voi rakastaa. Sen lisäksi heille pitää löytyä ruokaa ja muita perustarpeita. Voiko tätä yhtälöä ratkaista? Keskustelua evoluutiosta.. Keskustelua Hurmeen kirjasta Nyljetyt ajatukset. Totuus uimahyppytornista. Mikä on maailman pisin 2,5 metriä? Kysymys suomalaisuuden virallisen kuvan syntymisestä. Kun ajatuksen liikkeelle lähtevä voima on erilainen. Kompromissi vai synteesi. Keskustelua dialogista, teatterin tekemisestä sekä historian tutkimisen vaikutuksesta ajatteluun. Loppuun viesti 1100-luvulta.

Vastaa

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.