Luupissa nyt

radiofiskars(3)suora linkki kuunteluun http://www.radiofiskars.fi/radio/radio.php

klo 08.00 Vuosi sitten uudeksi kiinteistöpäälliköksi tullut Kari Selkälä kertaa kulunutta vuotta sekä kertoo muun muassa ruukin keskustan muutoksista, palveluista ja matkailusta ja myös siitä miksi Degernäsin leirintäalue lakkautettiin. Toimittaja Suvi Heino.

klo 08.28 DeliTukun omistaja Jan Westman kertoo omasta polustaan yrittäjänä, West Charkin ja DeliTukun synnystä sekä Pohjan kylän kehityksestä. Hän visioi myös tulevaisuuden tapahtumia ja ideoita sekä korostaa yhteistyön merkitystä kylälle ja koko seutukunnalle. Jan Westman on myös Pohjan vuoden kyläläinen 2014. Haastattelija Anne Wirkkala.

klo 09.08 Ohjaaja, kirjailija Juha Hurme päätti Ajattelu on ilmaista –iltojen kevätkauden teemalla Eläimet ja kosmos. Seuraavassa kooste hänen alustuksestaan, joka on kokonaisuudessaan kuultavissa radiofiskarsin arkistossa, samoin kuin alustusta seurannut vilkas yleisökeskustelu.

klo 09.47 Runoilija Asta Honkamaa lukee otteita esikoisteoksestaan Naisen maisema. Taltiointi on Nuoren Voiman Liiton järjestämästä runononstopista. Haastattelijana Tarleena Sammalkorpi.

klo 10.00-00.00 parillisina tasatunteina luuppi käynnistyy alusta

Musiikkivalinnat Heidi Launis: Jippu, Eetu Floor, The Blassics, Orkestar Bordurka, Lauri Porra, Jukka Poika, Ville Leinonen, Skip Zone, John McGregor.

Kaikki ohjelmat myös radiofiskarsin arkistossa.

Vastaa

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.