Ohjelmassa nyt

suora linkki kuunteluun http://www.radiofiskars.fi/radio/radio.php

klo 08.00 Visa Kaliva kertoo näkemyksistään ja kokemuksistaan filosofi, ajattelija ja opettaja Krishnamurtista. Toimittaja Lauri Heikkilä.

klo 08.25 Keskiaikaisen Suomen kirkollista ja maallista arvoesineistöä tutkinut arkeologian dosentti ja taidehistorioitsija Visa Immonen kertoo vuosien 1200-1600 ajan kultaseppien taidoista, keille he esineitä valmistivat ja mitä tapahtui muodista pois menneille esineille. Haastattelu perustuu Visa Immosen kirjaan Kirkkojen ja kartanoiden kätköistä, Maahenki. Haastattelija Suvi Heino.

klo 08.51 Lauri Heikkilän vieraana oleva Seppo Seppälä kulkee vihdan valmistamisesta saunomisperinteeseen ja siitä. Koko haastattelu on arkistossa.

klo 09.17 Fiskarsin kesäkuisessa jalkapallo-ottelussa erotuomarina toimi Kari Selkälä, selostajana Jorkka Haapasaari. Koosteessa ottelun ensimmäisen erä sekä tuntoja kentän laidalta. Koko ottelu löytyy radiofiskarsin arkistosta.

klo 09.33 Taltiointi Onoman kesänäyttelyn We Love Wood(s) oheistapahtumassa Runopuu – runoja metsästä.  Runoilija Jusa Peltoniemi, musiikki Jan Söderblom.

klo 10.00-00.00 luuppi alkaa alusta parillisina tasatunteina

Musiikkivalinnat Timo Louhi: Ann Cole, I’ve Got A Little Boy; Stevie Ray Vaughan, Texas Flood; Dolly Parton , Jolene; Atomirotta, Älä pelkää; Patti Smith, People Have The Power; Green Day, Kill The DJ; Roxy Music, Avalon; The Temptations, Papa Was A Rolling Stone

Kaikki ohjelmat myös radiofiskarsin arkistossa.

Vastaa

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.