Nyt radiossa

suora linkki kuunteluun http://www.radiofiskars.fi/radio/radio.php

klo 08.00 Fiskarsin museon johtaja Emi Ingo kertoo kuluneesta kesästä ja tulevasta hapanleipäpäivästä. Suvi Heino

klo 08.19 Lauri Heikkilä selvittää miksi radiofiskars on. Vastaajana Suvi Heino.

klo 08.42 Paavo Liesinen haastattelee kesätorilla kotimaista käsityötä kojussaan myyvää Moldea.

klo 08.57 I Ching on vanha, monituhatvuotinen kiinalainen muutoksen kirja, joka länsimaissa tuli tutuksi 1960-luvulla. Tuolloin myös Hans Friedrichsen tutustui I Chingiin, ja seuraavassa hän kertoo mistä kirjassa on kysymys. Suvi Heino

klo 09.18 Monen ihmisen, tekijän ja toimijan voimainponnistus Fiskarsin kylätila on avattu. Tilaisuuden avaa kyläseuran puheenjohtaja Pekka Palsanen, hänen jälkeensä puheenvuoron saavat Raaseporin tuleva kaupunginjohtaja Tom Simola, Tako ry:n Jan Söderblom sekä kylätilan Susku Kankare.

klo 09.37 Eeva-Kaisa Ailus esittää Toni Edelmannin kappaleen ”Pitkät kadut huutaa ikävää”. Esitys on taltioitu viime vuoden Ajattelu on ilmaista –illassa.

klo 09.39 Runoilija Jani Nieminen lukee otteita kokoelmastaan Meren poika, joen poika. Haastattelijana Tarleena Sammalkorpi. Taltiointi on Nuoren Voiman Liiton tapahtumasta.

klo 10.00-00.00 ohjelma alkaa alusta parillisina tasatunteina

Musiikin on valinnut Anne Wirkkala: Tom Waits; Jockey Full of Bourbon; Bob Marley, Three Little Birds; Kate Bush, Army Dreamers; The Beatles, Getting Better; Joni Mitchell, Free Man in Paris; Melrose, It’s in The Bag; 22 Pistepirkko: Second Thoughts; PMMP, Rusketusraidat; Dave Lindholm, Voi kun riittäis pieni taivas; The Slag Brick Project, Elephant; Sly & The Family Stone, Everyday People;  Ville Leinonen, Dans ma cabane; Saban Bajramovic, Pelno me sam; Eddie Cochran, Nervous Breakdown; Rauli Badding Somerjoki, Kuihtuu kesäinen maa

Kaikki ohjelmat myös radiofiskarsin arkistossa.

Vastaa

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.