Ohjelmassa nyt: paljon asiaa Fiskarsin ruukista

suora linkki kuunteluun http://www.radiofiskars.fi/radio/radio.php

klo 08.00 Fiskarslaisten käsityöläisten, muotoilijoiden ja taiteilijoiden osuuskunnan puheenjohtaja Camilla Moberg ja uusi näyttelytuottaja Veera Pekkinen kertovat muun muassa miten osuuskuntaan liitytään, kuka on Veera Pekkinen ja mitä osuuskunnan kahdeskymmenes toimintavuosi tuo tullessaan. Toimittaja Anne Wirkkala.

klo 08.34 Fiskarsin ruukkiin on avattu uusi toimistohotelli Auraamo-Plogeriet. Markkinointikoordinaattori Malena Lindqvist kertoo tästä hankkeesta. Toimittaja Suvi Heino

klo 08.45 Fiskarsin kyläseurasta Hanna Räisänen, Susanna Kankare ja Pekka Palsanen kertovat kylätilasta, koirapuistosta, saunasta, torista, toimintamahdollisuuksista ja tulevaisuudesta. Lopuksi Takotila-info. Suvi Heino

klo 09.17 Fiskarin koulun oppilaskunnan koostama tärkeä liikennetietoisku. Oppilaskunnassa mukana Oliver Alatalo, Veera Karlsson, Tedy Lemmetti, Inka Louneva, Otto Nordberg ja Iris Söderblom. Sihteerinä toimii opettaja Sirpa Hellen. Anne Wirkkala.

klo 09.29 Arkistonhoitaja Maria Ollikainen kertoo 10.11. järjestettävästä arkistopäivästä. Suvi Heino

klo 09.46 Martaförbundetin kehitysjohtaja Frida Nylund ja hävikinkaatajat. Anne Wirkkala

klo 10.00-00.00 ohjelma alkaa alusta parillisina tasatunteina

Musiikin on valinnut Anne Wirkkala: James Brown: Superbad, Paleface: Karavaani kulkee, Oki Dub Ainu Band: Dub Omar, Ann Sexton: You gonna miss me, Aaron Neville: Hercules, Hidria Spacefolk: Cycloop, Sir Joe Quarterma 6 Free Soul: (Igot) So much trouble in my mind, Ricky-Tick Big Band: Kiristyskirje, Antibalas: Big man,

Kaikki ohjelmat myös radiofiskarsin arkistossa.

Vastaa

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.