Helmikuun ensimmäinen luuppi

suora linkki kuunteluun http://www.radiofiskars.fi/radio/radio.php

klo 08.00 LEVYRAATI                                                                                                                                Raadin juontaa Visa Kaliva, ja musiikkivalintansa kanssa ohjelmaan osallistuvat Teija Savolainen, Maija Toukolehto, Lassi Kari sekä Paavo Puosu Liesinen.                   Lisätietoja osoitteessa info@radiofiskars.fi. Levyraati on kuunneltavissa ainoastaan luupissa, muut ohjelmat löytyvät myös arkistosta.

klo 09.01 MAIJA TOUKOLEHTO                                                                                          Haastateltavana Levyraatiinkin osallistunut fiskarslainen Maija Toukolehto. Maijan kuulumisia kyselee Suvi Heino

klo 09.31 JÄRVEN TARINA                                                                                                  Dokumenttielokuva Järven tarina sai ensi-iltansa Karjaan Bio Pallaksessa 16.1.2016. Tuottaja-ohjaaja Marko Röhr kertoo elokuvan taustoista, paikallisista kuvauspaikoista, kokemuksistaan sukeltajana ja elokuvan eri tekoprosesseista. Toimittaja Anne Wirkkala.                                                                                                                                                      Arkistossa olevissa taltioinneissa elokuvan esittely sekä yleisökeskustelu.

klo 10.00-00.00 ohjelma alkaa alusta parillisina tasatunteina

 

 

Vastaa

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.