Ohjelmassa nyt

suora linkki kuunteluun http://www.radiofiskars.fi/radio/radio.php

klo 08.00 LEVYRAATI                                                                                                                         Musiikkia kuuntelevat Anu Mykrä, Laura Airaksinen, Antti Huttunen ja Kauri Kallio. Juontajana Visa Kaliva. Levyraatia voi kuunnella ainoastaan luupissa, muut ohjelmat löytyvät myös radion arkistosta.

klo 08.49 ANNA PALJAKKA                                                                                                         Toimittaja, ravintolakriitikko Anna Paljakka tapasi Australiassa ja Japanissa myös radiofiskarsin kuulijoiden tuttuja. Lomatunnelmien lisäksi hän kertoo muun muassa miten Australia on ratkaissut maahanmuuttajakysymyksen ja millä tavalla ympäristö- ja ydinvoimalakatastrofien jäljet näkyvät Japanissa. Ja tietysti ruoka on yksi käsiteltäviä aiheita. Toimittaja Helena Laatio.

 klo 09.13 LAURA AIRAKSINEN                                                                                                          Kuluvan talven aikana Fiskarsiin perustettu uusi kuoro on saanut ison joukon laulajia liikkeelle. Harjoiteltavien kappaleiden joukossa on myös hymni Fiskarsille, joka on laulaja lauluntekijä Laura Airaksisen säveltämä ja sanoittama kappale. Toimittaja Suvi Heino.

 klo 09.30 KURJENNOKAN RUNOILTA, KAISA KUURNE JA JYRKI KIISKINEN     Kurjennokka on nouseva kulttuuritapahtumapaikka Raaseporin Billnäsissä. Tammikuun lopussa siellä vietettiin runo- ja pianoiltaa, josta seuraava taltiointi. Runoilija Kaisa Kuurne aloittaa illan, hänen jälkeensä runoilija-kirjailija Jyrki Kiiskinen lukee otteita seitsemännestä runokokoelmastaan Äänen murros. (Teos 2016). Lisätietoja Kurjennokan fb-sivuilla.

klo 10.00-00.00 luuppi alkaa alusta parillisina tasatunteina

Vastaa

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.