Nyt ohjelmassa

suora linkki kuunteluun http://www.radiofiskars.fi/radio/radio.php

klo 08.00 Karjalohjan Kylätalo Kehrän avajaisissa haastateltavina Karjalohjan Taidetalo ry:n puheenjohtaja Jenni Ruoho ja toiminnanjohtaja Elina Majander-Aira. Arkistossa myös kylätilan esittely ja nimenjulkistaminen. Toimittaja Anne Wirkkala

klo 08.23 Nahkataiteilija Leanika Korn ja tekstiilitaiteilija Milvi Pesari pitävät kesämyymälää Auratehtaalla. Toimittaja Suvi Heino.

klo 08.39 Fiskarslainen valokuvaaja Pipa Nikula kertoo valokuviensa taustoista ja lukee niihin liittyviä runoja. Toimittaja Anne Wirkkala

klo 08.53 Ravintolapäällikkö Casper Salmela kertoo vasta-avatun Fiskarsin uusimman ravintolan, Lukaalin taustoista ja tarjonnasta. Toimittaja Suvi Heino

klo 09.10 Lasten Luovat Pajat järjestetään Fiskarsissa1.-2.7. Pajoissa valmistetaan keppihevosia ja puuveneitä, huovutetaan, tehdään nukketeatteria, tanssitaan capoeiraa…Toimittaja Anne Wirkkala haastattelee Elina Surakkaa.

klo 09.19 Karjaan Antikvariaatissa kuultiin kesäkuisena perjantaina Sami Liuhdon taudinkuvaa kokoonpanolla Sami Liuhto, Mikael Öhman ja Samuel Alho. Arkistossa illan kaikki biisit.

klo 09.33 radiofiskarsin yhteistyökumppani AntroBlogi on laajalle yleisölle suunnattu verkkojulkaisu, joka kommentoi suomalaisille läheisiä aiheita antropologisesta näkökulmasta. Bea Bergholm lukee FT Anna Haverisen kirjoituksen “Why so hateful?” Väkivalta verkossa. Lisätietoa www.antroblogi.gi

klo 10.00-00.00 luuppi alkaa alusta parillisina tasatunteina

Musiikkivalinnat Kim Henriksson: Jimmy Eat World: Goodbye Sky Harbor, Mike Posner: Cooler than Me, Demons: Imagine Dragons, Train: Hey Soul Sister, Mr Sax: AIn’t No Sunshine (When She’s Gone), Anna Abreu: Sterreo, Cafe Del Mar: We Can Fly, Justin Ward: Love Yourself, Coldplay: A Sky Full of Stars, James Blunt: Goodbye My Lover

Vastaa

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.