Luupissa soi

suora linkki kuunteluun http://www.radiofiskars.fi/radio/radio.php

klo 08.00 Vanja Sea & Friends on puolisen vuotta Fiskarsin Makasiinissa toiminut tekstiili- ja sisustus- ja pientuotemyymälä. Sen omistaja Rosa Piironen kertoo työstään, tuotemerkeistä sekä Vanja Sean toiminnasta. Lisätietoja osoitteessa www.vanjasea.com. Suvi Heino

klo 08.27 Haastattelussa elokuun residenssivieraat Masha Ryskin (US) ja Serge Marchetta (CA). Anne Wirkkala

klo 08.47 Fiskarsin kesätyöntekijöistä Kauri Kalliota kävi haastattelemassa Kim Henriksson.

klo 08.59 Fiskarsin ruukin yrittäjät ja toimijat kerääntyivät Puimalaan keskustelemaan taakse jääneestä kesästä. Tässä ensimmäisen puheenvuoron pitäneen Kari Selkälän mietteitä. Muut illan puheet ovat radiofiskarsin arkistossa.

klo 09.28 Runoilija Tuija Välipakka lukee runojaan kuolemasta. Haastattelijana Tarleena Sammalkorpi. Taltiointi on Nuoren Voiman Liiton tapahtumasta Messukeskuksessa vuonna 2014

klo 10.00-00.00  parillisina tasatunteina luuppi käynnistyy alusta.

Musiikkivalinnat Kim Henriksson: Vancouver Sleep Clinic: Collapse, Imagine Dragons: Radioactive, Cafe Del Mar: We Can Fly, Coldplay: Every Teardrop Is A Waterfall, Mike Posner: Be As You Are, Adam Levine & R. City: Locked Away, The War on Drugs: Under the Pressure, Passanger: Let Her Go, Jimmy Eat World: Goodbye Sky Harbor

TERVETULOA RADIOFISKARSIN 5-VUOTISJUHLIIN 23.9. KUPARIPAJAN KULMAAN!

Vastaa

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.