Ohjelmatiedot

suora linkki kuunteluun http://www.radiofiskars.fi/radio/radio.php

klo 08.01 Haastateltavana fengshui-arkkitehti Kristiina Mäntynen. Miten fengshuin avulla katsotaan hyvä tontin ja talon paikka? Miksi eteisellä on tärkeä rooli kodin viihtyvyydessä? Entä minkälaisia parannusehdotuksia kotikonsultaatiossa voi hakea? Suvi Heino

klo 08.40 Fiskarin koulun kuudennen luokan opettaja Ethel Mattila kertoo omasta urastaan, oppimisesta ja kuvailee omia oppimista edistäviä käytännön keinojaan. Miten musiikin avulla voi tukea luokan yhteishenkeä tai miten teatteri auttaa kehon kuvan kehittymisessä? Haastattelussa kuultavat oppimisvinkit hyödyttävät varmasti kaikkia kuulijoita ikään katsomatta.  Anne Wirkkala

klo 09.19 Kierrättäminen kotona on helppo liittää päivittäiseen arkirutiiniin, mutta oleellista on tietää, miten ja miksi asioita tekee. Saako juomalasia laittaa keräysastiaan, miten tarkkaan säilyketölkkejä voi ja pitää puhdistaa, jotta ne kelpaavat kierrätykseen? Missä on tyhjän hammastahnaputkilon paikka? Muun muassa näihin kysymyksiin vastaa Rosk’n Rollin tiedottaja Kaisa Halme, joka kehottaa meitä ryhtymään ruuan pelastajaksi? Suvi Heino

klo 10.00-00.00  parillisina tasatunteina luuppi käynnistyy alusta.

Musiikkivalinnat Olli Kari: Black Sabbath, Eppu Normaali, Joni Mitchell, Miles Davis, Herbie Hancock, Emma Salokoski, Kauko Röyhkä, Carole King

Vastaa

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.