Ohjelmassa nyt

suora linkki kuunteluun http://www.radiofiskars.fi/radio/radio.php

HUOLTOKATKO, sen jälkeen:

klo 08.00 ”Nykyaikainen turisti ei päädy myrkkynuolisateeseen tai keihästettäväksi pataan, vaan hän liikkuu ikään-kuin-maisemassa, kulisseissa.” Särjetty maatarinoita etelästä ja pohjoisesta (Siemenpuu-säätiö ja Kustannusosakeyhtiö Sammakko, 2015)

Kirjan toimittaja, runoilija J.K Ihalainen vieraili Radiofiskarsissa kertomassa Särjetyn maan taustoista. Tarinoinnin ohessa kuullaan Ihalaisen runoja, joihin musiikin on säveltänyt Sándor Vály.

 klo 08.43 Jauhotoukka on kivunnut suosionsa huipulle! Kaksi miljardia ihmistä maailmassa käyttää ravinnokseen hyönteisiä, ja määrä on kasvussa. Hyönteisruoka on eettistä, ekologista ja ravinteikasta. Miten suomalainen on ottanut vastaan hyönteisravinnon ja mitä hyönteisiä voi syödä? Aiheesta kertoo hyönteiskokki Topi Kairenius. Taltiointi Coca-Colan hyönteislounaalta. Viestintäjohtaja Thea Natrin alkupuheenvuoro on radion arkistossa.

 klo 09.02 Kirjakekkerit järjesti yhdessä Raaseporin nuorisotoimen kanssa kaikille Raaseporin suomenkielisille kouluille Sanataidehaasteen, johon osallistui yli 500 lasta ja nuorta. Palkinnot jaettiin kirjakekkereillä dramaturgi Sussa Lavosen johdolla. Tilaisuuden juontaa Tamas Gruborovics.

klo 09.25 Shangri-La on Radiofiskarsin yhteistyökumppanin Antroblogin etsimessä. Tohtorikoulutettava Sonja Laukkasen tekstin lukee Bea Bergholm.

klo 10.00-00.00  parillisina tasatunteina luuppi käynnistyy alusta.

Musiikissa Faarao Pirttikangas, J.K.Ihalainen & Sandor Valy, Tuomari Nurmio, Op: L Bastards & Otto Donner, , Pohjan puhallinorkesteri, Puppa J, Olli Kari, Yona

Vastaa

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.