Nyt ohjelmassa

suora linkki kuunteluun http://www.radiofiskars.fi/radio/radio.php

08.00 Musiikki muutosten indikaattorina    Muusikko, basisti, laulaja ja televisiosarjamusiikkien tuottaja Pekka Helin on tehnyt uraa sekä monissa tunnetuissa musiikkikokoonpanoissa että studiomuusikkona. Helinillä on tärkeä rooli myös Rockin Suomen mestaruuskilpailuissa. Miten hänestä tuli kovan luokan ammattimuusikko ja alansa yhdistysten vaikuttaja? Loppuosassa Pekka Helinin ajatuksia musiikista ennen, nyt ja siitä mihin ollaan menossa. Toimittaja Suvi Heino

08.59 Raaseporin nuorisotoimen ja Karjaan Kirjakekkereiden yhteistyöstä syntyneen Sanataidehaasteen satoa. Lisää finalisteja voi kuunnella radiofiskarsin arkistossa.

Kiilan koulun 5A:n Siiri Möller ja Peppi Mäkinen tarinalla ”Ahne kuningas Ruubert III”.

Sanataidehaasteen kunniamainitun tarinan ”Euphorian kuu” on kirjoittanut Mustion koulun 5.luokalla oleva Mili Mansikkamaa.

Alakoulujen Sanataidemestari, Fiskarin koulun 4.luokan Onerva Niemi tarinalla ”Taikasulka ja outo uni

   Juuso Pietiläisen tarina ”Orpolapsen ihme” oli yksi Sanataidehaasteen yläkoulujen finalisteista. Hän on Karjaan yhteiskoulun 8.luokalla. Lukijana Vilja Minkkinen.

09.13 Vuosi sitten San Diegosta Antskogiin muuttanut aviopari Chia Näsman ja Pat Duffy juttelevat aamukahvin lomassa. Ammattiskeittari Pat Duffy kertoo kokemuksistaan ja suunnitelmistaan Suomessa.

09.27 Fiskars-Helsinki 0-1     Paavo Puosu Liesinen vaihtoi Fiskarsin punamullan urbaaniin asumiseen. Toimittaja Anne Wirkkala vieraili Jallukassa, missä Puosu kertoi tuoreita muistoja maalla asumisesta, vähän vanhempia muistoja roudaamisesta ja uusista stadin tuulista.

10.00-00.00 luuppi käynnistyy alusta parillisina tasatunteina

Musiikissa James Brown, Cold Sweat, Pekka Helin & Hipsters, Let’s Play House, Dave Lindholm; Pieni ja hento ote, Pelle Miljoona; Juokse villi lapsi, Hanoi Rocks; Love’s an Injection, Pekka Helin & The Soul for Sale Band, It’s All Right With Me

Vastaa

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.