radiofiskarsissa nyt

suora linkki kuunteluun http://www.radiofiskars.fi/radio/radio.php

 klo 08.00 Mitä tapahtuu tulevana syyspäivän tasauksena? Jo toista kertaa järjestettävän Equinox Ambiencen taustoista, ohjelmasta ja uusista tuulista kertovat Annika Männikkö ja Tomi Palander. Toimittaja Anne Wirkkala

klo 08.22 Rovaniemeläistynyt Maarit Toivola pakkasi miehensä kanssa laukut ja palasi Billnäsiin. Miten paluu on sujunut ja miten lääkäripariskunta viettää eläkepäiviään? Toimittaja Suvi Heino

klo 08.42 Vuonna 2013 toimittaja Ella Hansen-Haug ja museon silloinen opas, Johanna Ekman käynnistivät Kysy museolta –sarjan, jossa he vastasivat kuulijoiden Fiskarsin historiaa käsitteleviin kysymyksiin. Nyt kuultavissa jaksoissa selvitetään Parkenin taustoja sekä kerrotaan, mitä museon arkistosta voi löytää.

klo 08.57 Laulujensa lomassa uusi fiskarslainen Elli Terho kertoo musiikistaan, taiteestaan sekä siitä, miten uuteen yhteisöön pääsee sisälle. Suvi Heino

klo 09.36 Nuoren Voiman Liiton runotapahtuman taltiointi vuodelta 2014: Kari Aronpuro.

klo 09.52Norjalaiskeraamikko Thorbjørn Kvasbøn etsii taiteessa voimakkaita yhtymäkohtia materiaalin, tekniikan ja muodon välillä luoden merkityksiä joihin hän voi samaistua. Mitä Kvasbøn elämään nyt kuuluu? Toimittajat Henni Heino ja Pia Österman

klo 10.25 Keraamikko Susan O´Byrne on erikoistunut tarinallisten eläinhahmojen luomiseen. About Clay-näyttelyssä esillä olleet eläinpäät edustavat hänen äidin puoleista sukupuutaan. Henni Heino ja Pia Österman.

klo 11.00, 14.00, 17.00 ja 20.00 luuppi käynnistyy alusta.

Musiikissa: Cajaste – Quiet Field // Vasilis Kazoulis – An Isoun Aggelos // Haris Alexiou – Teli // Faarao Pirttikangas – Räpylä Niiranen // Elli Terho – Tulilintu, Peili särkyy, Avasit oven // Jethro Tull – A New Day Yesterday // Beatles – Getting Better // Atlético Kumpula – Varanginvuono // Svjata Vatra – Ardyalynka// Olli Kari – Echos Of The Clay

Radiofiskars järjestää syyskuun 29.päivä Lukaalilla RadioPäivän, jossa kaikki pääsevät tutustumaan radion tekemiseen ja kokeilemaan ääntään. Yhteisöllistä Radiofiskarsia voivat kaikki tulla tekemään ilman aiempaa kokemusta.

Vastaa

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.