radiofiskarsin luuppilähetyksissä tauko, ohjelmien teko jatkuu

Otteita tulevasta:

Arkistoetsivät – Arkivdetektiverna: Uudessa sarjassa Fiskarsin museon arkistonhoitaja Robert Louhimies vastaa kuulijoiden kysymyksiin Fiskarsin ja Pohjan alueen historiasta. Lähetä kysymyksesi ohjelman ensimmäiseen jaksoon suomeksi tai ruotsiksi osoitteeseen arkivet@fiskarsmuseum.fi 7.1.2019 mennessä.

MarttaRadio: Fiskarin marttojen joulukuussa käynnistämä ohjelmasarja jatkuu. Sarjaa varten voit ehdottaa aiheita, joita martat tai martit voivat selvittää. Ehdotuksia voi kertoa martoille tai lähettää osoitteeseen info@radiofiskars.fi

Billnäsin aluetoimituksen aloitusjaksossa Mustionjoki. Aihetta käsittelevät Kaisa Lipponen ja Juha-Pekka Vähä.

Tauon aikana voi juttuarkistossa kuunnella aiempia ohjelmia osoitteessa http://www.radiofiskars.fi/.

Vastaa

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.