Ohjelmassa NYT!

suora linkki kuunteluun https://www.radiofiskars.fi/radio/radio.php

klo 08.00 Fiskars kyläseuran puheenjohtaja Pekka Palsanen koostaa kyläseuran nykykuulumiset ja kurkistaa myös tulevaan. Jo tuttujen torin, saunan, nuokkari/kylätalon ja skeittipuiston lisäksi Palsanen kertoo kuntosalista, sisäskeittirampista, puistomuuntajista, saksipotkuista, biljardisalista… Uudenvuoden juhlasta sen sijaan kuullaan tuonnempana. Suvi Heino

klo 08.54 KWUM keramiikkamuseon ensimmäinen talvinäyttely on avattu. Karin Widnäs kertoo museon kuulumisia, lisäksi Posiolla asuva korealaiskeraamikko Miki Yuong Kim kertoo oman ryhmänsä teoksista ja suhteestaan suomalaisuuteen. SH

klo 09.24 Heikki Jaakkola ja Jouni Stordell kulkevat Raaseporin luonnossa tutkailemassa roskien määrää. Emmekö me ikinä opi?

klo 09.59 Pohjan paikallisarkiston arkistopäivässä FM Jimmy Holmberg luennoi teemalla ”Raittius ruukkimiljöössä – historiallinen kohtuuttomuus?”

klo 10.43 Raaseporin Luonto ry:n syyskokouksen yhteydessä nähtiin ja kuultiin Heikki Willamon esitelmä ”METSÄ MINUSSA”

klo 11.50 Markku Salon sarja ”Ajatuslappuja ja aforismeja” käsittelee mikrofonin ja monologin keinoin olemassa olevan todellisuuden ilmiöitä ja probleemoja.

klo 13.00 ja 18.00 ohjelma käynnistyy uudelleen alusta

Musiikki: Tampo: Taivaan pitkät pihat // Bob Dylan: Caribbean Wind // Olli Kari: Echoes of the Clay // Kulmala: Soita mulle blues // Dave Lindholm: Pieni ja hento ote //Jätkäjätkät: Flygareita // Samuli Edelmann: Armaan läheisyys // Ismo Alangon Säätiö: Värityskirja // Op:L Bastards & Otto Donner: Sisältäni portin löysin // Prem Joshua: Shiva Moon I (The Crescent Moon Mudra) // Nukketeatteri Sampo: Tervetuloa maailmaan // John McGregor: Puut ovat kaatuneet // James Brown: Santa Claus Is Definitely Here To Stay

Vastaa

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.