Fiskarsin kyläseuran puheenjohtaja Kati Sointukangas kertoo tulevasta kylätilasta ja muita kuulumisia

kylatilakatiklikkaa

Fiskarsin kyläseura sai Sophie von Julinin säätiöltä 90.000 euroa uuden kylätilan kunnostamiseen. Putkiverstaan yläkertaan kunnostettavasta tilasta tehdään paitsi nuorison, myös muiden asukkaiden oleskelupaikka. Kyläseuran puheenjohtaja Kati Sointukangas kertoo, että kylätilaan saadaan muun muassa kuntosali. Talkooväen tarpeesta ilmoitetaan myöhemmin.

Alkuvuodesta työt aloittanut kylätalonmies on tilattavissa kahdeksan euron tuntitaksalla kodin pienimuotoiseen remontointi- ja kunnostustyöhön. Puhelinpäivystys on arkisin kello 9.30-14.30 numerossa 0445510470

Haastattelussa Kati Sointukangas päivittää myös syksyllä 2012 palaneen saunan kuulumiset.

Kylätilaa rahoittava Sophie von Julinin säätiö avustaa myös muun muassa radiofiskarsia.

Vastaa

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.