Ohjelmaluuppi 20.08.2013 alkaen

Ohjelmaluuppi 20.08.2013 alkaen, ajat summittaisia

suora linkki lähetykseen http://www.radiofiskars.fi/radio.php

musiikkivalinnat Rasmus Pailos

klo 08.00 Lähetyksen aluksi Kreetalle piakkoin muuttava Fiskars-yhtiön kohdepäällikkö Jutta Evokari Suvi Heinon haastateltavana.

klo 08.23 Vuonna 2012 kohtasivat Japanin ja Fiskarsin jalkapallojoukkueet ensimmäisen kerran. Elokuussa 2013 Japani palasi Fiskarsin jalkapalloareenalle. Ottelun selostaa Rasmus Nätti.                 

klo 09.21 Kysy museolta-sarjassa toimittaja Ella Hansen-Haugille lähetetyssä kysymyksessä pyydetään selvitystä patruuna Bengt Ludvig Björkmanin edesottamuksista. Vastaajana Fiskarsin museon opas Johanna Ekman. Lisää Fiskarsin menneisyyttä koskevia kysymyksiä voi lähettää osoitteella ella.hansen-haug@radiofiskars.fi 

klo 09.35 Kauniaisten mukavuudet taakseen jättänyt kuvataiteilija Eeva Airaksinen kertoo muun muassa miltä tuntuu syvenevässä syksyssä asua yksin isoa taloa. Haastattelijana Suvi Heino.                                                       

klo 09.48 Länsi-Uusimaan tapahtumakalenterista poimittuja menovinkkejä. Tarkempia tietoja www.lansi-uusimaa.fi

klo 10.00 ja parillisina tasatunteina luuppi käynnistyy alusta aina keskiyöhön saakka.


MusiikissaAstro Can Caravan: New Year’s Eve Waltz, J. Karjalainen: Kurkien äänet, Pohjan puhallinorkesteri: In a persian market, Pekka Lehti & Outo Voima: Ite, Atlético Kumpula: Varanginvuono, Sami Kukka: Elokuvan Loppu, Man From Hidria: Rhythm of the Riverstones