Ohjelmaluuppi alkaen 30.08.2013, ajat summittaisia

Ohjelma alkaa aamuisin kello 08.00, jonka jälkeen luuppi käynnistyy alusta aina parillisina tasatunteina.

Musiikkivalinnat Rasmus Pailos

suora linkki lähetykseen: http://radio.radiofiskars.fi/

klo 08.00 Fiskarsin Kipinä – Kantaaottavaa nykytaidetta ja muotoilua –kesänäyttelyn osana taiteilija Minna Heikinahon Ruumiillisia harjoitteita –tuotanto järjesti kolme erilaista aistikokemusretkeä. Maan Ystävät ry:stä Anni Kiviranta opetti havainnoimaan ympäristöä aistiharjoitusten avulla.

klo 08.34   Kysy museolta-sarjassa Fiskars museon opas Johanna Ekman ja toimittaja Ella Hansen-Haug perehtyvät könninkelloon.

klo 08.55 Fiskarsin kesänäyttely Kipinän osana järjestetty taiteilija Minna Heikinahon Ruumiillisia harjoitteita-tuotannon viimeisellä aistikokemusretkellä kuvanveistäjä Hannu Siren ja seitsemän tilannehavaintoa Fiskarsissa.

klo 09.54   Tapahtumakalenterin menovinkit on poimittu Länsi-Uusimaan tapahtumatiedoista. Lisää vinkkejä www.lansi-uusimaa.fi

Musiikissa:
Milla Viljamaa: Tuulilaulu; Ruttu Sound: Lentämisen taito; Aale Lindgrén: Erik Satie: Knossos, part 2; Astro Can Caravan: Moonrabbit; Markku Lepistö: Aosta; Alamaailman Vasarat: Lautturin Viivat; Pekko Sams: Zuigva; New Garden Orchestra: New Home Blues