Ohjelmaluuppi 10.10. – 19.10.2013

 

Musiikkivalinnat Rasmus Pailos

suora linkki http://www.radiofiskars.fi/

klo 08.00 Tämänkertaisessa radiofiskarsin luupissa käydään Lukaalilla, jossa Neljä vuodenaikaa -konserttisarjan Ristiveto -klubissa musiikki vuoropuheli ruukin taiteilijoiden ja käsityöläisten kanssa. Illan avaa viulisti-kapellimestari Jan Söderblom, taiteilijapuheenvuoron pitää ohjaaja-dramaturgi Julian Garner. Sarja jatkuu myöhemmin.

klo 08.22 Uusintana ihan äskettäin Kreetalle muuttaneen Jutta Evokarin haastattelu.

klo 08.53 Lähialueen tapahtumia, joista lisää osoitteessa www.lansi-uusimaa.fi

klo 09.03 Fiskarsin ruukin 1980-luvulla käynnistynyt kehitys on pitkin matkaa herättänyt laajalti  kiinnostusta, mielipiteitä ja muuta puhetta. Seuraavassa tätä kehitystä pohtii radiofiskarsille hiljattain antamassaan haastattelussa Fiskars-yhtiön entinen kiinteistötoiminnan johtaja ja konsernin varatoimitusjohtaja Ingmar Lindberg. Mistä kaikki sai alkunsa, missä ollaan nyt?

Haastattelu liittyy tekeillä olevaan Fiskarsin ruukin lähihistoriaa käsittelevään kirjaan.

klo 10.00 ja aina parillisina tasatunteina luuppi alkaa alusta keskiyölle asti.

Musiikissa: Ruttu Sound: Ruskie; Laura Airaksinen: Pasaatituuli; Man from Hidria: Rhythm of the Riverstones; Olli Kari: Echoes of the clay; J. Karjalainen: Kurkien Äänet; Dalindèo: Kallion Rytmi; Laila Kinnunen: Uuden Samban Satu; Jukkapoika: Valon Valtameri