Ohjelmaluuppi 20.-29.10.2013

suora linkki www.radiofiskars.fi
klo 08.00 Pohjan pitkäaikaisen kunnanjohtajan Gretel Johanssonin haastattelu, jossa hän kertoo oman versionsa Fiskarsin ruukin elpymisestä, kritisoi Raaseporia ja kehottaa säilyttämään koulut – muun muistelun lomassa. Tämä haastattelu liittyy tekeillä olevaan Fiskarsin lähihistoriaa esittävään kirjaan.


klo 08.59 Nuoren Voiman Liitto järjesti kesällä Fiskarsissa kirjallista ohjelmaa kun Black Mödernism –kokoonpanon Tuomas Timonen, Eino Santanen ja Matti Kangaskoski esiintyivät Makasiinissa. Ennen runoilija Santasen esitystä Kipinä-näyttelyn kuraattori Otso Kantokorpi esittelee Tatu Pohjavirran & Eino Santasen näyttelyteoksen.

klo 09.27 Ajattelu on ilmaista-tapahtuman seuraavan vieraan uusintahaastattelu, jossa Hanna Koppelomäki kertoo Aika parantaa -verkostosta ja aikapankkitoiminnasta. Haastattelu on uusinta vuodelta 2012. Ajattelu on ilmaista -illassa 8.11.2013 kuullaan ja keskustellaan mielen tilasta, liikkeistä ja heilahtelusta.

klo 10.00 ja aina parillisina tasatunteina luuppi alkaa alusta (08.00-24.00)

Musiikissa: Puppa J: Rauhantekijä, Power of Singing: Mafizolo, Dave Lindholm: Pieni ja hento ote,  Galaxy: L’Insécurité, Kauko Röyhkä: Minä Kävelen, Happy Faces: Faces, New Garden Orchestra: New Home Blues, The Slag Brick Project: Drum Song
TULOSSA: Ajattelu on ilmaista -tapahtuman ensivieraan, avaruustähtitieteen professori Esko Valtaojan alustus ja sitä seurannut kiihkeäkin keskustelu.