Ohjelmassa nyt

suora linkki kuunteluun http://www.radiofiskars.fi/radio/radio.php

klo 08.00 Kuinka tullaan ravintolakriitikoksi? Minkälainen vaikutus kritiikillä on? Miten pysyä tuntemattomana? Muun muassa näihin kysymyksiin etsitään vastauksia. Toimittaja-ravintolakriitikko Anna Paljakkaa haastattelee Helena Laatio.

klo 08.37 Ideasta koruksi. Muotoilija Kimmo Sassi kertoo uudesta Elementti-korusarjastaan. Haastattelijana Helena Laatio.

klo 09.04 Pääsiäisen lähestyessä pohditaan kuolemaa: Miksi kuolema pelottaa? Mitä kuolema on? Miten siitä pitää puhua? Pelottaako kuolema? Miten kuoleva ihminen kohdataan? Mitä kuoleman jälkeen? Keskustelijoina Sari Kivistö, Virpi Mäkinen, Esko Seppänen ja Ilkka Taipale, haastattelijana piispa Simo Peura. Taltiointi Helsingin kirjamessuilta 2014.

klo 09.43 Runoilija Tuija Välipakka lukee otteita teoksestaan Take away. Lähtökohtana Välipakalla ollut katsoa mitä ja miten kuolemasta saa puhua niin Suomessa kuin muualla.

klo 10.00-00.00 parillisina tasatunteina luuppi käynnistyy alusta

Musiikkivalinnat Heidi Launis: Maarit, Feija Åkerlund ja Joonaksen ystävät, Henna Lundberg ja Josef Svejk, Heidi ja Arttu Launis, Rajaton, D. Lindholm ja Launeen K., Scandinavian Music Group: Casablanca, Pekka Kuusisto ja Paula Vesala, Hannu Pikkarainen

Kaikki ohjelmat on kuultavissa radiofiskarsin arkistossa.

Vastaa

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.