Ohjelmassa nyt

suora linkki kuunteluun http://www.radiofiskars.fi/radio/radio.php

klo 08.00 Ulla Sundströmin vuonna 1988 Fiskarsiin perustama antiikkiliike on ajan myötä muuttunut Antiikkikahvilaksi. Valikoimissa on edelleen antiikkia ja taidekirjoja, mutta painopiste on siirtynyt kahvilatoimintaan. Vastuu ruukin pääraitilla toimivasta kahvilasta siirtyi vuonna 2013 Oskari ja Samuli Sundströmille. Toimittaja Suvi Heino

klo 08.19 Fiskarsin Makasiinissa avattu Minun Kalevalani -näyttely esittää nykyseppien tulkintoja Kalevalasta. Näyttelyn arkkitehti Eero Haikala kertoo teoksista ja niiden tekijöistä. Tarkempia tietoja osoitteessa www.nmsmide.org.

klo 08.59 Toimittaja Anne Wirkkalan suutareista kertova sarja jatkuu, vuorossa Suomen Kansallisoopperan suutari Jorma Sainio. Hän kertoo urastaan, työstään Kansallisoopperassa ja balettitossujen valmistuksesta sekä antaa vinkkejä tulevasta ohjelmistosta kenkien näkökulmasta.

klo 09.38 Taltiointi Onoman kesänäyttelyn We Love Wood(s) oheistapahtumassa Runopuu – runoja metsästä.  Runoilija Kai Nieminen, musiikki Olli Kari.

klo 10.00-00.00 luuppi alkaa alusta parillisina tasatunteina

Musiikkivalinnat Pentti Vottonen: Energiansäästäjä; Brothers In Arms; It Might As Well Be Spring; Mangeur De Lune; Shiva Moon I (The Crescent Moon Mudra); Holidays In The Sun; Polución; The Richest Man In Babylon; Mä Lähen Himaan

Kaikki ohjelmat myös radiofiskarsin arkistossa.

Vastaa

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.