Nyt ohjelmassa

suora linkki kuunteluun http://www.radiofiskars.fi/radio/radio.php

klo 08.00 Sirkus Finlandia juhlii tänä vuonna 40-vuotista taivaltaan. Toimittaja Helena Laation haastateltavana on johdon assistenttina toimiva Maria Jernström. Ensi-illan tunnelmiin palataan seuraavassa luupissa.

klo 08.35 Levyraadin ensimmäisen tuotantokauden voittajaksi valikoitui Sami Liuhdon taudinkuva-yhtyeen kappale 35 naista. Haastateltavana kappaleen säveltäjä, muusikko Mikael Öhman Pohjasta. Toimittaja Suvi Heino.

klo 09.19 Karjaan kirjakekkerit: Kirjailija, toimittaja ja dokumenttielokuvaohjaaja Elina Hirvonen kertoo romaanistaan Kun aika loppuu. Kirja käsittelee terroritekoa ja sen taustoja, se on vaikuttava romaani vanhemmuudesta, oman paikan etsimisestä ja ihmisen vastuusta ja mahdollisuuksista puuttua tapahtumien kulkuun.

klo 09.27 Viulisti, tuottaja, juontaja ja kirjailija Raakel Lingnell kertoo elämänmuutoksestaan ja kirjoistaan Raxun remppa ja Raxun rinnalla, joissa hän jakaa kokemuksiaan muutoksen haasteista ja palkinnoista.

klo 10.00-00.00 luuppi alkaa alusta parillisina tasatunteina

Musiikissa muun muassa Levyraadin finaalikappaleet:

Avril: Urban Serenade, Bluesounds: T.H.E. World, King Crimson: Wake Me Up, Sami Liuhdon taudinkuva: 35 naista, New Garden Orchestra: Parting At Kwan Yang

Huom! Uusia ajankohtaisia taltiointeja arkistossa: Tablettien tuloa vastustava adressin luovutus, Pohjan asukastilaisuus sekä asiantuntijailta aiheesta Onko Raaseporilla varaa lakkauttaa kouluja? Hakusana ’asukastilaisuus’

Vastaa

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.