Asukastilaisuudet

Tutkija, filosofian tohtori Sami Tantarimäen luentotaltiointi asiantuntijaillasta ”Onko Raaseporilla varaa sulkea kouluja?” 26.4.2016 Tammisaaresta.  Tilaisuuden järjesti Västerby skola, Klinkbacka skola, Pojo Kby skola, Pohjan kk koulu, Snappertuna skola, Mustion koulu, Billnäs skola, Pro Billnäs.

Kasvatustieteen tohtori Risto Kilpeläisen luentotaltiointi asiantuntijaillasta ”Onko Raaseporilla varaa sulkea kouluja?” 26.4.2016 Tammisaaresta.  Tilaisuuden järjesti Västerby skola, Klinkbacka skola, Pojo Kby skola, Pohjan kk koulu, Snappertuna skola, Mustion koulu, Billnäs skola, Pro Billnäs.

Tablettien tuloa vastustava adressin luovutus

Taltiointi Raaseporin kaupungin järjestämästä asukastilaisuudesta 13.4.2016 Pohjan kirjastolta, jossa sivistystoimenjohtaja Robert Nyman ja kaupunginjohtaja Tom Simola esittelevät Raaseporin uudistumisprosessia 2020 ja koulurakenneselvitystä.

Vastaa

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.