Sirkus Finlandia

Sirkus Finlandia lähti keväällä 2016 pitkälle kiertueelle juhlistamaan 40-vuotista taivaltaan. Radiofiskars vieraili Karjaan ensi-illassa, ja sai tutustua sirkusperhe-Jernströmin elämään ja värikkääseen arkeen. Haastateltavana on johdon assistenttina toimiva Maria Järnström. Toimittaja Helena Laatio.
Sirkusperheen äiti Leena Jurvakainen kertoo muistojaan Sirkus Finlandian alkuajoista tähän päivään toimittaja Helena Laation haastattelussa.

Sirkus Finlandian Bollstan hallissa ja toimistolla on vilskettä talvisinkin. Tapasimme siellä Maria Jernströmin kiertueen jälkeisissä tunnelmissa. Hän kertoo kesän 2016 tunnelmista, sirkuksen toiminnasta ja siitä, miten sirkusalalle pääsee töihin.  Anne Wirkkala

 

 

 

Vastaa

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.