Yhdysvaltain Suomen suurlähettiläs Charles C. Adams Jr.

 

The United States Ambassador to Finland Charles C. Adams Jr. in an interview with RadioFiskars.

IMG_0186

Yhdysvaltain Suomen suurlähettiläs Charles C. Adams Jr. oli RadioFiskarsin vieraana 27.5.2016. Toimittaja Helena Laation haastattelussa suurlähettiläs korosti Suomen ja Yhdysvaltojen entisestään lähentyneitä suhteita. Adamsin mukaan Suomen ja Yhdysvaltojen kauppasuhteilla on merkittävät mahdollisuudet kehittyä sen jälkeen, kun TTIP sopimuksesta päästään yksimielisyyteen Euroopan Unionin ja Yhdysvaltojen välillä. Haastattelussa käsiteltiin myös Suomen tulevia hävittäjäkauppoja, Suomen roolia lännen ja Venäjän välissä, arktista yhteistyötä ja amerikkalaisten joukkojen osallistumista sotaharjoituksiin Suomen alueella.

suora linkki kuunteluun

 

Vastaa

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.